Despre Noi

Istoria Noastra

Istoria noastra pe scurt:

Extreme Expeditions este o companie romaneasca care organizeaza, promoveaza si vinde servicii de tip „expeditii montane” in intreaga lume. Aceste expeditii sunt organizate de compania noastra sau in parteneriat cu colaboratorii nostri. De asemenea Extreme Expeditions organizeaza cursuri montane precum: cursuri de catarare pe stanca, catarare pe gheata, trekking iarna si vara, bouldering sau cursuri de supravietuire in caz de avalanse. Experienta noastra este una vasta si are un background de peste 17 ani de experienta.

Organizam expeditii montane pe aproape toate continentele, in marea majoritate de lanturi muntoase: Himalya, Karakorum, Alpi, Balcani, Caucaz, Africa (Kilimajaro)etc. Insipirandu-ne chiar din numele companiei „extreme” tinem sa mentionam ca compania noastra organizeaza expeditii montane focusandu-se pe partea de „extrem” in ceea ce inseamna experienta montana si mai putin pe turismul de aventura. Tocmai de aceea serviciile noastre se adreseaza alpinistilor si oamenilor care au transformat clasica drumetie montana intr-un hobby si sport extreme.

Paleta noastra de servicii este foarte larga si poate intruni aproape orice asteptari din partea iubitorilor de munte. De asemenea daca inca esti la stadiul de drumet montan impreuna cu cursurile noastre

te putem introduce in lumea pasionatilor de munte si expeditii extreme aratandu-ti arata catararii pe stanca, gheata, boldering sau altele. Aceste aptitudini  pe care le poti castiga alaturi de noi iti vor fi utile intr-o viitoare „cariera” de montaniard, sau sportiv „extrem”.

Compania noastra organizeaza expeditii montane de doua tipuri: „full board” si „self board”. Full board (simillar cu serviciile all inclusive) iar serviciul „self board” se explica prin servicii de logistica la nivelul taberei de baza. Organizam expeditii montane pe cei mai faimosi muntii ai lumii: in Himalaya pe Everest Sud si Nord, Makalu, Lhotse, Manaslu, Cho Oyu, Sishapangma, Kanchengjunga, Ama Dablam, Pumori, Himal etc. In Karakorum organizam expeditii pe: K2, BroadPeak, Gashebrun 1-4, NangaParbat etc. In Alpi organizam ture montane pe: Mont Blanc, Grossglockner, Eiger si Matterhorn.

Compania Extreme Expeditions Srl a fost fondata de catre alpinistul roman Radu Albu. Parte din experienta companiei noastre este direct conectata si de experienta Dlui Albu datorita faptului ca acesta nu este doar un alpinist profesionist ci si unul dintre principalii ghizi montani ai organizatiei noastre. De asemenea experienta celor peste

20 de sherpasi care lucreaza alaturi de compania nostra este un fapt ce ne califica ca fiind una dintre cele mai experimentate companii organizatoare de expeditii montante din Romania si nu numai. Fiind o companie romaneasca profitam din plini de muntii nostrii Carpati si organizam periodic ture montane de scurta durata 2-4 zile, unde ii initiem pe altii in arta mersului pe munte si a cataratului sau ne antrenam cu cei care se pregatesc pentru expeditii la mare altitudine.

Extreme Expeditions Srl isi propune ca in urmatorii 5 ani de zile sa devina una dintre cele mai mari si competitive companii organizatoare de expeditii montane extreme din Europa si una cu renume la nivel mondial. Ce avem noi si nu au altii? Este simplu! Avem ghizi experimentati, oameni care urca pe munte din pasiune si cu inima si avem aceleasi expeditii internationale DAR la preturi romanesti! Preturile expeditiilor noastre pot fi mai mici chiar si decat cele organizate la „prima mana” de companiile locale din Nepal! De ce? Pentru ca acele preturi din Nepal sunt preturi create pentru toata lumea (americani, germani, britanici etc). Dar noi cand am creat preturile noastre impreuna cu partenerii locali din Nepal am luat in calcul veniturile romanesti prin comparatie cu cele americane, iar rezultatul a fost unul favorabil clientului roman.

Experienta

Expeditii la Altitudine

Acesta este punctul forte al companiei noastre. Putem crea usor pentru tine intreaga infrastructura necesara pentru a escalada cei mai inalti munti ai lumii precum: Everest, K2, Annapurna, Makalu etc.

Trekking la Altitudini Mari/Joase

Organizam ture de trekking si climbing de scurta durata (1-2 zile) in Muntii Carpati si trekking de lunga durata (8-17 zile) in Muntii Himalaya.

Cursuri Catarare-Stanca

Prin instructorii nostri de catarat si ghizii montani oferim cursuri incepatorilor care se doresc initiati in arta cataratului dar si profesionistilor care se pregatesc de expeditii montane extreme.

Cursuri Catarare pe Gheata

Acesta este unul dintre cele mai bune cursuri ale noastre. Prin acest curs nu vei invata doar sa te cateri pe gheata ci vei trece printr-un amplu curs de alpinism hibernal si vei fi invatat cum sa devii un maestru al „tinuturilor albe”.

Servicii Full Board

Pentru toate expeditiile de lunga durata in parteneriat cu colaboratorii nostri va putem asista cu un serviciu „full board” (transport, echipament, 3 mese/zi, porteri, sherpasi, ghizi, telefon prin satelit,, permise, vize etc.)

Curs supravietuire avalanse

In parteneriat cu instructori bine cunoscuti organizam cursuri de supravietuire in caz de avalansa sau „mountain survival”. Acest curs are menirea de a te invata cum sa eviti avalansele, cum sa citesti semnele zapezii, ce sa faci in cazul unei avalanse si cum sa ii ajuti pe altii la nevoie.

Cine suntem?

Faceti cunostinta cu parte din stuff-ul nostru. In grid-ul de mai jos veti gasi membrii ai board-ului nostru de business, ghizi montani si serpasi. Fiecare din ei este aici pentru a face Extreme Expeditions una din cele mai mari si puternice companii din domeniul sau.

 • Radu Albu
  anemptytextlline
  Mr. Radu is a professional climber and the Founder of Extreme Expeditions.
  anemptytextlline
 • Rishi Bhandari
  anemptytextlline
  Rishi is our main business partner and logistic manager in Nepal.
  anemptytextlline
 • Ali Muhammad Saltoro
  anemptytextlline
  Ali is our logistic partner in Pakistan-organizing expeditions in Karakoram.
  anemptytextlline

De ce ne-ai alege pe noi?

In primul rand toti oamenii care lucreaza in aceasta companie urca pe munte „cu inima”. Tot personalul nostru lucreaza cu pasiune si trateaza muntele nu doar ca si un hobby drag sau un sport de performanta (atletii) ci ca si un cod al personalitatii.

Paleta larga de Destinatii

Compania noastra organizeaza expeditii in intreaga lume. Putem sa pregatim urmatoarea ta expeditie montana in orice lant muntos: Himalaya, Karakorum, Alpi, Caucaz, Balkani, Carpati etc.

45

Acesta este numarul aproximativ al muntilor unde noi organizam expeditii in fiecare an.

Cei mai buni Ghizi/Serpasi

Echipa noastra de ghizi si serpasi este una extraordinara. Avem ghizi si serpasi care urca in fiecare an pe munti precum Everest sau K2.

238

Numarul expeditiilor unde ghizii si serpasi nostri au ajuns pe varf in siguranta impreuna cu membrii expeditiei sunt nenumarate, dar cele mai importante totusi au fost numarate.

Eficienta Cost Efectiv

Preturile nostre sunt cele mai competitive dar probabil nu si cele mai ieftine, iar aceasta nu pentru ca suntem lacomi, ci pentru ca siguranta si comfortul la altitudine nu se cumpara ieftin. Preturile noastre sunt flexibile si pot intruni aproape orice buget.

1352

Numarul clientilor fericiti care au ajuns pe varful muntelui in expeditia lor cu ajutorul serviciilor noastre.