Muntii Alpi - Extreme Expedition

Muntii Alpi: Scurta descriere

Muntii Alpi reprezinta unul dintre cele mai mari lanturi montane din Europa. Ei se intind din Austria si Slovenia in est, prin Italia, Elvetia, Germania si catre Franta in vest.
Cel mai inalt varf din Alpi, este Mont Blanc cu inaltime de 4.810m (15.782ft). Mont Blanc (in franceza) sau Monte Blanco (in italiana), inseamna Muntele Alb. Muntele atrage multi vizitatori din toate partile lumii, fiind cel mai inalt munte din Alpi si de asemenea din vestul Europei. Orasul de langa Mont Blanc, Chamonix, a avut onoarea de a gazdui primele Jocuri Olimpice.
Alpii sunt probabil cei mai populari din Europa, cand vine vorba de destinatii turistice. Oamenii viziteaza Alpii pe tot parcursul anului, in diferite sezoane.
Vara, acesta este vizitat pentru peisajele superbe, oamenii avand ocazia sa faca poze cu peisaje care iti taie respiratia. Activitatile cele mai practicate vara, sunt cataratul, mersul cu bicicleta (mountainbike), alpinismul si zborul cu parapanta. Lacurile alpine sunt de asemenea un prilej de distractie; in cazul in care ai suficient curaj deoarece apa este foarte rece, poti sa innoti.
Compania noastra ofera expeditii de alpinism pe varfuri ca Mont Blanc, Matterhorn, Eiger si Grossglockner. Majoritatea expeditiilor sunt in perioada de vara, intre lunile Iulie si Septembrie. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina noastra de expeditii montane, sau consultati mai jos expeditiile disponibile.

From The Gallery

Unde sa faci alpinism in Elvetia

Sunt cateva expeditii organizate in Alpii Elvetieni, organizate de Extreme Expeditions, cum ar fi Matterhorn si Mt. Eiger. De asemenea poti consulta si expeditiile in Alpii Francezi, cu celebrul varf Mont Blanc, sau Alpii Austrieci, unde poti sa urci impreuna cu noi pe Grossglokner.

Cauta-ti expeditia

No Comments

Leave a Comment